Doe mee met de Avondvierdaagse

Tijd voor een feestje! Loopt jullie school/vereniging van dinsdag 5 t/m vrijdag 9 september ook mee met de Avondvierdaagse van Cuijk: het wandelfeest voor jong en oud? Trek je schoenen aan, neem iets te eten en drinken mee voor onderweg, schraap je stembanden en: gaan! Vier dagen lol, vier dagen 2,5 kilometer, 5 kilometer of 10 kilometer wandelen door de buurt. Samen met je vrienden en vriendinnen, broertjes en zusjes (en ja, ouders en opa’s en oma’s mogen ook mee). Elke avond een andere wandeling. Na de finish krijg je die welverdiende MEDAILLE voor deze geweldige prestatie. Als organiserende stichting hopen we van harte dat we jullie weer met een flinke groep deelnemers mogen begroeten.

Inschrijving
Om in te kunnen schrijven als groep dient de groep uit minimaal 15 wandelaars (excl. begeleiding) te bestaan. Om het inschrijven te vergemakkelijken en te bespoedigen vragen wij jullie om uitsluitend het formulier te gebruiken dat te vinden is in de bijlage. Iedere deelnemer aan de Avondvierdaagse Cuijk dient ingeschreven te worden. Graag dit formulier voor inschrijving al compleet en getypt mailen naar de organisatie (info@avondvierdaagsecuijk.nl) zodat we de inschrijving in orde kunnen maken. De kosten bedragen speciaal voor groepen €3,- per loper en €1,50 per begeleider. De kosten voor individuele deelnemers bedragen €6,- per loper.

Het inschrijfgeld graag overmaken op rekening NL55 RABO 0351 0501 16 t.n.v. Stichting Avondvierdaagse Cuijk, onder vermelding van de naam van de school of de vereniging of contant op het startbureau bij het ophalen van de startkaart.

Begeleiding
Wij zijn ons als organisatie bewust van het feit dat het steeds moeilijker wordt om voor groepen begeleiders te vinden. Toch hopen we dat u daarin slaagt en dat u de begeleiders ook wilt wijzen op hun zeer verantwoordelijke taak. Begeleiders moeten wel minimaal 18 jaar oud zijn. Er mag niet eerder worden gestart dan op de aangegeven tijden.

Start en finish
De wandeling begint en eindigt elke avond op het kerkplein achter café Toebes op de Grotestraat 25 te Cuijk en we hanteren verschillende starttijden:

  • 2,5 km: 18.15 uur
  • 5 km:    18.00 uur
  • 10 km:  17.45 uur

Vanuit de scholen en verenigingen hoeft alleen de contactpersoon de definitieve startbewijzen op te halen. Dat kan op de dagen vanaf de woensdag (30 augustus) voor de Avondvierdaagse Cuijk op ons Startbureau bij café Toebes op de Grotestraat 25 te Cuijk. Dagelijks (m.u.v. zondag)  geopend van 18.00 uur tot 19.30 uur. Elke deelnemer krijgt een knipkaart dat iedere wandeldag meegenomen moet worden. De medailles worden door de organisatie geteld en kunnen in overleg, tot maximaal 1 uur voor de start van de laatste wandeldag opgehaald worden bij het startbureau. Eventueel kunnen de startkaarten en medailles ook bij de school/vereniging bezorgd worden.

Het wordt ook dit jaar weer een groot feest!

Stichting Avondvierdaagse Cuijk

Bron afbeelding: www.avondvierdaagsecuijk.nl