Links - Wijkraad Cuijk centrum

Links

Wij helpen u graag verder met een aantal handige links.

AED locaties centrum Cuijk

Bekijk in bovenstaande kaart de AED locaties in Cuijk centrum. Deze zijn 24/7 beschikbaar en openbaar. Hieronder vind je de locaties:

  • Station Cuijk - Stationsplein 1
  • Gemeentehuis (hoek Molenstraat) - Louis Jansenplein 1
  • Maasburg (ingang Coop) - Maasburg 24
  • Schouwburg - Grotestraat 62
  • De Looijerij - Deken van de Ackerstraat 14
  • ROC - Jan van Cuijkstraat 52
  • Den Oeiep (buurthuis) - Bernhardstraat 5
  • 't Fort - De Cantheelen 6.20
  • Buurt initiatief - Overhage 13

Website gemeente Cuijk

Gemeente Cuijk

Ben je op zoek naar alle informatie over Cuijk en onze gemeente, dan ga je naar de website van gemeente Cuijk. Denk aan het regelen van een nieuw paspoort, ID-kaart of rijbewijs, het doorgeven van een verhuizing en veel meer. Klik op onderstaande knop om naar de website te gaan.

Website gemeente Cuijk

Woningcorporatie Mooiland

Huur je een woning of wil je die huren in het centrum van Cuijk of in de omgeving van Cuijk? Bekijk de beschikbare woningen via de website van woningcorporatie Mooiland.

Website woningcorporatie Mooiland

Sociom

Sociom is een organisatie voor sociaal werk in het Land van Cuijk en West Maas en Waal. Sociom zet mensen in hun kracht, herkent talenten en brengt ze in beweging. Zij geven aandacht en advies en bieden ondersteuning bij problemen. Ze omarmen burgerinitiatieven en versterken deze met de kwaliteiten van sociaal werk. Je vindt hen overal in en rondom het Land van Cuijk en West Maas en Waal, ook in jouw dorp, buurt of wijk. Daardoor is Sociom altijd in de buurt.

Website Sociom

Samen Dementie vriendelijk

Hoe herken jij iemand met dementie? Wist je dat 290.000 mensen in Nederland dementie hebben? Zij kunnen in situaties komen waarin wij hun hulp kunnen bieden. Hiervoor moet je de signalen van dementie weten te herkennen. Een voorbeeld van een signaal is vergissing in tijd en plaats. Weet jij hoe je hiermee omgaat?

Website Samen dementie vriendelijkTraining Goed omgaan met Dementie

SWOC

SWOC heeft een breed aanbod aan activiteiten die het welzijn van senioren die woonachtig zijn in de gemeente Cuijk bevorderen. SWOC wil met het aanbod aan diensten en activiteiten stimuleren dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Zij kunnen dit waarmaken met de tomeloze inzet van alle enthousiaste vrijwilligers die hieraan actief hun bijdrage leveren.

Website SWOC

Samen Cuijk

Bij SamenCuijk.nl willen ze ervoor zorgen dat we elkaar allemaal beter weten te vinden. En ook dat we op de hoogte zijn van wat er speelt in de buurt. Kom je belangrijk/leuk/spannend nieuws tegen of heb je zelf wat te vertellen? Voel je welkom om een bericht te delen op hun website! 

Website Samen Cuijk

Politie Cuijk

Ben je op zoek naar wat de recente ontwikkelingen zijn op het gebied van o.a. woninginbraken in jouw buurt? Ga dan naar de website van Politie Cuijk. Je vindt hier ook wie jouw wijkagent is: Jos van Lijssel (jos.van.lijssel@politie.nl).

Website Politie Cuijk

Contact met de Politie

Wil je contact opnemen met de Politie? Alle contactgegevens vind je op deze pagina.

Website Politie - contactgegevens

Maak het ze niet te makkelijk

De campagne ‘Maak het ze niet te makkelijk’ is een initiatief van het ministerie van Veiligheid en Justitie en haar campagnepartners en geeft informatie en tips om jouw eigen veiligheid te vergroten. Bijvoorbeeld het voorkomen van woninginbraak en heling. Maar ook het beschermen van je smartphone, tablet en laptop tegen diefstal.

Website Maak het ze niet te makkelijk

Stichting Cultureel hart Cuijk

In 1999 is Stichting Cultureel hart Cuijk opgericht door een gemotiveerde groep vrijwilligers, bestaande uit culturele instellingen gevestigd in het centrum van Cuijk. En later ook culturele instellingen in de andere kerkdorpen van de gemeente Land van Cuijk.

Website Cultureel hart Cuijk

Foto archief dienst cuijk

Benieuwd naar de geschiedenis van Cuijk in beelden? Bekijk de website van de foto archiefdienst en laat je inspireren.

Website Foto Archiefdienst Cuijk

Brabants historisch informatiecentrum

Het BHIC...is hét centrum voor geschiedenis van Noord-Brabant, genealogie, de lokale geschiedenis van noordoostelijk Noord-Brabant en veel meer. Ontdek het allemaal op de website.

Website Brabants historisch informatiecentrum

Stichting Zonnebus Cuijk

Burgerinitiatief voor milieuvriendelijk vervoer door Cuijk

Website Stichting Zonnebus Cuijk