FietsFestival 3 juli Land van Cuijk

FietsFestival Land van Cuijk

Op zondag 3 juli organiseert Leergeld Land van Cuijk een Fiets Festival door de Gemeente Land van Cuijk. Er zijn twee fietsroutes met leuke activiteiten onderweg. Daarnaast zijn er twee festivallocaties in Beers en Sint Anthonis waar we nog meer leuke activiteiten organiseren. Deelname is GRATIS voor kinderen en hun ouders uit het Land van Cuijk. Schrijf je in en je ontvangt van ons een entreebewijs en de fietsroute.

Festival locaties
De stichting heeft gekozen voor De Brink in Sint Anthonis en De Barendonk in Beers als festivallocaties. Hier worden leuke activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Zo is er onder andere een meet & greet met YouTuber Govert Sweep en kun je kennis maken met locoburgemeester Bouke de Bruin. Er zullen verrassende live-acts aanwezig zijn, foodtrucks, muziek en méér.

Gevulde rugzak
Alle kinderen die zich inschrijven wil de stichting een gevulde rugzak meegeven met wat lekkers en leuks erin. Ook onderweg zorgen zij voor wat lekkers. Mocht jij mee willen fietsen, maar heb je geen goede fiets? Laat het ze weten en ze gaan kijken of ze voor jou/ jullie een fiets kunnen regelen. Schrijf je alvast in om verzekerd te zijn van een rugzak!

Momenteel is de stichting druk met de organisatie hiervan, kom geregeld terug op hun website om meer van het programma te zien of kijk op de Facebookpagina.

The event is finished.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *