Cuijkse Cantheelen

Inloopbijeenkomst Cuijkse Cantheelen

Donderdag 7 april tussen 18.00-20.00 uur is er een inloopbijeenkomst in het ontmoetingscentrum ’t Fort (Cantheelen 6.20) om de plannen van de Cuijkse Cantheelen te bekijken. Gemeente Land van Cuijk en Mooiland zijn tijdens de inloopbijeenkomst ook beschikbaar om vragen te beantwoorden.

Openbare ruimte
Er is een concept-ontwerp gemaakt voor de inrichting van de openbare ruimte. Dit ontwerp laat zien hoe de Cantheelen wordt ingericht, maar ook de directe omgeving zoals het parkeerterrein achter De Wiel en de ruimte rondom de voormalige kapel van Maartenshof. Weten waar parkeerplaatsen komen, bomen worden geplant of de speeltuin komt? Kom een kijkje nemen en laat uw opmerkingen achter! Uw opmerkingen worden meegenomen om een definitief ontwerp te maken.

Woningbouw
De bouw van de CPO-woningen vordert gestaag, maar de wijk is nog niet klaar. Mooiland heeft plannen voor het realiseren van huurwoningen in zowel de sociale huur als middenhuur. Ook komen er nog koopwoningen. Graag vertellen we u over wat er nog gebouwd gaat worden en op welke plek in de Cuijkse Cantheelen. Informatie over ontwerp en koop- of huurprijzen zijn helaas nog niet beschikbaar op dit moment.

The event is finished.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *