Besloten bijeenkomst Woonvisie

De Gemeente Land van Cuijk stelt dit jaar haar nieuwe woonvisie op. Dat doen ze samen met alle belangrijke organisaties die betrokken zijn bij het woonbeleid, zo ook met vertegenwoordigers uit de kernen. Daarom gaan wij als wijkraad Cuijk centrum op maandag 26 juni naar de bijeenkomst over de woonvisie. 

Jij kan ook meedenken
Hoe zorgen we ervoor dat iedereen goed kan wonen in Land van Cuijk? Welke typen woningen zijn er nodig? Waaraan moet een fijne wijk voldoen? Hoe kunnen oudere inwoners prettig in hun buurt of dorp blijven wonen, ook als zij ondersteuning nodig hebben? Op deze en andere vragen wil gemeente Land van Cuijk samen met ons – en ook met jou –antwoorden vinden. Deze en andere vragen komen tijdens de avond aan bod en vind je ook in een online vragenlijst van de gemeente Land van Cuijk over wonen in onze gemeente. Denk je met jouw gemeente mee? Ga dan naar www.gemeentelandvancuijk.nl/woonvisie. Alvast bedankt!

Vervolg
De gemeente Land van Cuijk gebruikt de resultaten van de vragenlijst als bouwsteen voor de nieuwe woonvisie. Dit is een document dat voor de komende jaren beschrijft hoe de gemeente omgaat met nieuwe en bestaande woningen.

Meer informatie
Meer informatie is te vinden op www.gemeentelandvancuijk.nl/woonvisie.

The event is finished.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *