Verdihuis in Vorstendom Cuijk - bron Gelderlander

Informatieavond Verdihuis

Op woensdag 31 mei organiseert het Verdihuis een informatieavond voor omwonenden van het gebouw aan het Vorstendom. Omwonenden hebben de laatste maanden gezien hoe het verouderde seniorencomplex aan de Vorstendom in Cuijk meer en meer leeg kwam te staan. De bewoners trokken allen naar een andere, mooie woning elders in de buurt. Het vrijgekomen pand krijgt een nieuwe functie onder de vlag van het Verdihuis. 

“We willen graag kennismaken met de wijkraad en buurtbewoners,” meldt het Verdihuis. “Kennismaken en vertellen over wie we zijn en wat onze gezamenlijke plannen zijn.” Het Verdihuis organiseert deze informatieavond samen met woningcorporatie Mooiland en gemeente Land van Cuijk. Vanaf 19:30 uur is iedereen welkom in het pand aan de Vorstendom om kennis te maken. “de deur staat voor u open.”

Reintegratie
Het Verdihuis is een maatschappelijke organisatie voor mensen en gezinnen die door problemen dak-/thuisloos zijn geworden. De Osse organisatie is gespecialiseerd in het begeleiden van deze mensen om opnieuw deel te nemen aan de maatschappij.

Bron: kliknieuwsdemaasdriehoek.nl

The event is finished.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *